De training leert je hoe reflectie een structureel onderdeel van je werk wordt. Je leert om vanuit een afstand te kijken naar jezelf in je werk. Dit doe ik aan de hand van theorie en oefeningen hoe je kunt reflecteren. Je zult zien dat je door reflectie leert om meer te werken vanuit gevoel en ontspanning, dan vanuit moeten en overdreven plichtsbesef. Je werk daardoor productiever en met meer plezier.

Je bent een lerende professional en je wilt bewust zijn van wat je doet in je werk. Je wilt jezelf beter leren kennen en bewuster worden van je blinde vlekken. Je wilt meer op je eigen gevoel vertrouwen.

Aan de hand van een intakegesprek ga ik met je onderzoeken of de training aansluit op je behoeftes. De training bestaat uit 5 sessies van 1,5 uur. Aan het eind van de training heb theoretische kennis over reflecteren en ben je in staat aan de hand van enkele reflectie oefeningen te reflecteren op je eigen gedrag. Daarnaast heb je een plan hoe je reflecteren gaat toepassen in je werk. Deze training wordt zowel individueel als in de groep gegeven. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Informeer ook naar de mogelijkheid voor een incompany training reflecteren. Voor bedrijven die verwachten van hun medewerkers dat reflecteren “part of the job” is.