Deze training is gericht op het versterken van sociale vaardigheden, zoals assertief reageren, om hulp vragen en leren omgaan met feedback. Ook leer je in deze training je cognitieve vaardigheden te versterken je krijgt handvaten om jouw oplossingsgericht vermogen te vergroten en je bewust te zijn van de eigen denkpatronen en hier kritisch naar te kijken.

De training is o.a gericht op mensen die moeite hebben met “nee” zeggen. Tegen partner, familie, vrienden of werkgever. Je hebt moeite met het geven of ontvangen van kritiek of complimenten. Of je ziet er tegenop een gesprek met een ander te beginnen en het voeren van gesprekken maakt je regelmatig onzeker. Ook kan de training helpen bij mensen met irrationele gedachtes.

Aan de hand van een intakegesprek ga ik met je onderzoeken of de training aansluit op je wensen. De training bestaat uit 8 sessies van 1,5 uur.En kan zowel individueel als in groepsverband gegeven worden. Tijdens de training leer je doormiddel van theorie en oefeningen inzicht te krijgen in je eigen handelen, je wordt bewust gemaakt van je eigen denkpatronen en hoe deze je kunnen helpen of juist kunnen tegenwerken.