Door middel van coaching kun je veranderingen die je wilt maken, ook echt realiseren. Coaching gesprekken helpen je om uit te zoeken wat je eigenlijk wilt en wat je belangrijk vindt in je leven, om zo vervolgens bewuste keuzes te kunnen maken.

Coaching bied ik aan mensen die niet tevreden zijn met hun huidige situatie, maar ook niet zo goed weten wat ze willen. Voorbeeld hiervan is dat je weinig werkplezier ervaart, maar je weet ook niet precies wat je anders wilt. Of je bent een (stief)ouder in een samengesteld gezin en weet niet goed hoe je met deze rol om moet gaan.

Coaching aan mensen die weten wat ze willen, allen niet goed weten hoe ze hun doel kunnen bereiken. Een voorbeeld hiervan is als je actiever wilt leven om je fitter te voelen, maar het lukt je niet om deze stap te nemen of vol te houden. Of je wilt als zelfstandige beginnen, maar je durft de stap niet te nemen.

In de eerste twee/drie gesprekken help ik je om je coachingsvraag duidelijk te maken en hieruit werkdoelen te formuleren. Aan de hand daarvan spreken we een tijdspad af. Deze doelen en dit tijdspad, zijn het uitgaanspunt van het traject. Ik help je met de uitvoering en de voortgang van de doelen. Ik ondersteun je door middel van interventies zoals de cognitieve gedragscoaching en oplossingsgerichte coaching, passende bij jouw coachingstraject.