Bij de budgettraining leer je je financiële administratie op orde brengen en houden. Budgetteren, administratie, vooruitkijken en besparen, zijn allemaal onderwerpen waar we mee aan de gang gaan. Je leert omgaan met verleidingen en valkuilen en je krijgt tips en trucs om te besparen. De training is actief en je eigen financiële administratie gebruiken we als input.

Je hebt weinig zich op je financiële administratie en wil dit graag krijgen. Je geeft meer geld uit dan dat je te besteden en wil dit veranderen of je wilt leren sparen.

Aan de hand van een intakegesprek ga ik met je onderzoeken of de training aansluit op je wensen. De training bestaat uit 8 sessies van 1,5 uur. Tijdens de training ga je aan de slag je eigen financiële administratie en krijgt aan de hand van oefeningen inzicht in je eigen uitgifte patroon. Deze brengen we in kaart en kijken we wat je valkuilen en verleidingen zijn. Je ontvangt budget en bespaar tips die je ook in de praktijk gaat brengen. Aan het eind van de training heb je structuur in je financiële administratie. Je hebt een overzicht van je inkomsten en uitgaven per maand en per jaar. En je kunt inspelen op verleidingen en hebt handvaten om te kunnen omgaan met je valkuilen op het gebied van geld.